Hoe gaat Analyst ICT om met het coronavirus?

We kunnen er niet meer om heen, het coronavirus heeft Nederland en de wereld in zijn greep. Vorige week donderdag heeft de Nederlandse overheid bedrijven opgeroepen om werknemers zoveel mogelijk thuis te latem werken en afgelopen zondag zijn er nog stengere maatregelen aangekondigd met betrekking tot het sluiten van scholen, horeca en sportgelegenheden tot 6 april. Als Analyst ICT leven wij enorm mee met onze klanten en de mensen die hier de gevolgen van gaan ondervinden.

Bij Analyst ICT volgen we de officiële richtlijnen en werken alle medewerkers sinds afgelopen vrijdag zoveel mogelijk thuis. Gelukkig is thuiswerken geen groot probleem voor onze medewerkers en kunnen alle werkzaamheden dus gewoon doorgaan. We verwachten de aankomende periode gewoon door te kunnen blijven werken aan de lopende projecten en we informeren onze klanten zo goed mogelijk over de voortgang. Indien er een afspraak op locatie gepland staat zullen wij altijd eerst informeren of we nog welkom zijn en/of er niemand ziek is. We zullen het aantal fysieke afspraken tot een minimum beperken om zo besmettingen te voorkomen.

We wensen je succes de komende tijd, hopelijk blijven jij en je familie in goede gezondheid. We hopen je over een paar weken weer te kunnen verwelkomen bij ons op kantoor! Heb je nog vragen en/of opmerkingen? We horen het graag. Je kunt contact zoeken met je vaste contactpersoon van Analyst ICT of stuur een mail naar frank@analystict.nl